П`ятниця, 03.05.2024, 21:47
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт Ленковецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 54
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » Архів матеріалів

03 червня 2016 року в залі засідань районної державної адміністрації відбулося районне свято для обдарованих дітей «Зірки надій». У залі зібралися здібні, талановиті, творчі учні шкіл району, які мають вагомі здобутки на обласних та Всеукраїнських олімпіадах, конкурсах, їх батьки, педагоги шкіл та, звичайно. почесні гості і меценати, ті, що допомогли провести свято. На святі були присутні голова районної ради Дзяворук П.Ф., голова райдержадміністрації Петров В.А.,представник народного депутата України Р. Мацоли Топчій І.П., перший заступник голови РДА Янушевський В.В.,  заступник голови  РДА Собчук Н.М., заступник голови районної ради Мовсісян А.В., керівники установ, голови сіл.

Учні Ленковецької школи Мельничук Наталія, Пасічник Олег, Рудюк Євгенія, Троян Ірина, Сидорчук Андрій, Гінгін Максим, учасники дитячого духового оркестру в особі Безкоровайної Ольги один за одним піднімалися на сцену і отримували свої заслужені подарунки. На святі були при ... Читати далі »

Переглядів: 494 | Додав: stashev | Дата: 06.06.2016 | Коментарі (0)

Ось і віддзвенів останній дзвінок для одинадцятикласників. Стихли звуки  випускного вальсу. В урочистій, святковій атмосфері учням 11 класу було вручено атестати про повну загальну середню освіту. Випускники підготували для гостей свята, батьків та вчителів самі теплі слова та щирі подяки. Одинадцять років лишилися позаду, тепер перед кожним з випускників відкривається світ безмежних можливостей, але всі вони назавжди залишаться у серцях вчителів та в історії школи.

Дорогі випускники! Через усе життя ви пронесете пам’ять про рідну школу. Школа вас зростила і проводжає у великий світ.

Ви вирушаєте в доросле життя. Бажаємо вам, аби цей шлях був щасливий, наповнений гарними починаннями, подіями і досягненнями. Впевнені, що ви прикладете зусиль і реалізуєте власні таланти, здібності,збудуєте власне успішний життєвий шлях, власну долю, будете гідними творцями свого майбуття і справжніми патріотами своєї країни!

Ніколи не падайте у відчай робіть усе ... Читати далі »

Переглядів: 657 | Додав: stashev | Дата: 06.06.2016 | Коментарі (0)

У перший літній день в Україні відзначають добре й радісне свято – День захисту дітей. І у нашій школі 1 червня відбувся святковий концерт «Хай свято друзів єднає» з нагоди Дня захисту дітей та відкриття пришкільного табору «Соняшник».

У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків. Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

  ... Читати далі »

Переглядів: 415 | Додав: stashev | Дата: 01.06.2016 | Коментарі (0)

 

Ленковецька загальноосвітня школа – соціокультурний центр села. Тому до оздоровлення долучається батьківська громадськість і громада села. Другий день табору пройшов у співпраці із сільським клубом. Працівники культури підготували ігрову програму для своїх маленьких односельців.  Учні, які відпочивають у таборі «Соняшник» мали змогу взяти участь у конкурсах, змаганнях, пострибати на батуті, отримали майстер-клас з бодіарту.  На захід прийшли батьки, які розділили радість із своїми дітьми.

У нашому «Соняшнику» завжди цікаво.

Переглядів: 698 | Додав: географ | Дата: 31.05.2016 | Коментарі (0)

 

27 травня для всіх школярів України пролунав останній дзвоник. Попрощалися на літо з навчальним закладом і учні Ленковецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів. Традиційно діти, батьки та вчителі у цей день прийшли до школи у вишиванках. Діти читали вірші, співали,  звучали щирі слова та побажання гарного життєвого шляху тим, хто покидає стіни рідної школи.

Радість і хвилювання цього дня розділили з нами шановні гості. На святі були присутні заступник голови Шепетівської райдержадміністрації Наталія Миколаївна Собчук,  начальник управління освіти, молоді та спорту Наталія Миколаївна Грабельнікова та директор ТОВ «Поділля +» Вичавка Іван Іванович. У своїх промовах представники влади привітали із святом учнів, педагогів та батьків, поба ... Читати далі »

Переглядів: 565 | Додав: географ | Дата: 28.05.2016 | Коментарі (0)

Учні 4 класу успішно склали ДПА за курс початкової школи.  Відповідно до графіка були  написані три контрольні роботи:   з української мови 19.05, з  математики 17.05 і літературного читання12.05. На ДПА  були присутні  усі  п'ятнадцять   учнів класу.  Оцінки підсумкових контрольних робіт в середньому відповідають  річному оцінюванню.

Також успішно склали ДПА з іноземної мови учні 11 класу.  Державна підсумкова атестація пройшла 20.05 2016р за єдиними завданнями. Формат ДПА у 2016 р. максимально наближений до  формату ЗНО: учні отримували індивідуальні пакети із завданнями у день іспиту. Відповіді оформлювались на стандартних бланках.

Усі учні 11 класу  справились із завданнями відповідно до рівнів власних навчальних можливостей.  ДПА з іноземної мови є третім і останнім ДПА для одинадцятикласників. Тож вітаємо випускників 2016 року!

Переглядів: 404 | Додав: географ | Дата: 23.05.2016 | Коментарі (0)

В рамках заходів до Дня вишиванки  проведена персональна виставка картин учня 9 класу Пасічника Олега, який  посів ІІ місце у обласному фестивалі-конкурсі «Великодні дзвони», отримав відзнаку ІІІ ступеня міжнародного образотворчого конкурсу «Для бога я створю найкраще», став переможцем ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу «Об’єднаймось, брати мої», отримав сертифікат Народного депутата України  Р.М. Мацоли на організацію персональної художньої виставки. Усі картини Олега написані на патріотичну тематику, тому відвідування виставки, безперечно, сприяє розвитку патріотизму учнів, гордості за свою школу і її учнів.

Переглядів: 476 | Додав: географ | Дата: 19.05.2016 | Коментарі (0)

У культурі кожного народу є речі, які  мають символічне значення, віддзеркалюють національну самобутність.  Вишиванка -  приклад і підтвердження цього для нас, українців. 

З метою популяризації української культури у Ленковецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів з 16 по 19 травня проходять заходи до Дня вишиванки, який відзначається 19 травня. Починаючи з понеділка, щодня у школі ми зустрічаємо учнів і вчителів у вишиванках. У початковій школі пройшов конкурс малюнку «Сучасний погляд на традиційний орнамент». Діти 1- 4 класів малювали орнаменти, створювали їх у техніці аплікацій, колажів. Кращі роботи виставлялись у класних кімнатах.

19 тр ... Читати далі »

Переглядів: 502 | Додав: географ | Дата: 19.05.2016 | Коментарі (0)

 

15-16 травня у Ленковецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшли  заходи, присвячені  70-м  роковинам  Великого терору - масових політичних репресій 1937-1938 років.  15 травня, у День пам'яті жертв політичних репресій,  був  приспущений  Державний прапор України на подвір’ї школи. 16 травня класні керівники спільно із учнями провели тематичні ГКК, круглі столи, перегляд відеофільмів. Вчителем історії був організований конкурс дослідницьких робіт.

Переглядів: 483 | Додав: географ | Дата: 17.05.2016 | Коментарі (0)

13 травня 2016 року заступником директора з виховної роботи Ленковецької ЗОШ І – ІІІ ступенів Сташевською Н.С. було проведено виховний захід "Родинне свято". У теплому сімейному колі зібралися батькі та учні  5 класу. Учні підготували святковий концерт для своїх батьків. Схвильовані батьки змогли ще раз переконатися в тому, що їх діти найкращі та талановиті. 

  ... Читати далі »

Переглядів: 524 | Додав: stashev | Дата: 15.05.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 ... 14 15 »
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031